Revisionsverket väljer Unisys, BlackBerry för arbetskraft device management

Australian National Revisionen har åter undertecknat Unisys att hantera sina skrivbord, infrastruktur och mobilitetstjänster för de kommande tre och ett halvt år, och kommer att börja använda BlackBerry hanterad rörlighet serviceplattform, BES10.

Säkerhet, BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln, säkerhet, Quadrooter “brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner, rörlighet, BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter, säkerhet, BlackBerry” förbättrad “krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende

Den Anao erbjuder revisions- och försäkringstjänster till över 300 statliga myndigheter och till parlamentet, och Unisys har gett managed services till kontoret för, de senaste 16 åren. Under 3,5 års förlängning, har Unisys erbjudit sig att förlänga servicedesk timmar, och erbjuda fler affärsapplikationer utöver sin befintliga utbud av desktop support, LAN, säkerhet, och stationära kapitalförvaltning.

Den Anao har också tecknat ett supportavtal med BlackBerry att ge sitt BES10 plattform för mobil enhetshantering som kan rymma BlackBerry, iOS och Android-enheter.

En talesman för Unisys sa att det kommer att ge nivå ett och två stöd för BES10 service och mobila enheter, och Unisys tar på stöd från BlackBerry på uppdrag av Anao där så krävs.

Talesmannen sade att de mobila enheter närvarande i Anao flotta har upphandlats av Anao, men det finns en liten föra din egen enhet (BYOD) studie pågår.

BlackBerry Australien vd Matthew Ball berättade webbplatsen att Anao hade en långsiktig mobil strategi planeras.

“De har en ganska omfattande rörlighet strategi på plats. Säkerheten delen var viktigt eftersom hade viss kontroll och aktivering av deras lag”, sade han.

Anao CIO Gary Pettigrove sade att det var viktigt att Anao mobila planen mötte de stränga säkerhetskrav regerings.

“Som en avdelning som sätter bästa praxis för andra, är det viktigt att vi levererar en mobil strategi som uppfyller våra stränga säkerhetskrav, men också driver produktiviteten genom realtidskommunikation och möjliggöra val för våra anställda”, sade han i ett uttalande.

Cirka 86 procent av vår arbetskraft är mobil och behöver arbeta snabbt och flexibelt över flera funktioner av parlamentet, samtidigt som integriteten och säkerheten för nationell information. Genom att aktivera och skydda vår arbetskraft med kontroll över användningen av arbete och personuppgifter, vi kör betydande effektivitetsvinster bland vår arbetskraft samtidigt utnyttja funktionerna i BES10.

BlackBerry meddelade också idag att industri tjänsteföretag Questas också kommer att distribuera BlackBerry smartphones över sin personalstyrka. Den kanadensiska telekomtillverkaren, hoppas, att ett skifte i fokus på hantering av mobila enheter kommer att hjälpa återfå en del av bolagets förluster i företagets verksamhet som fler och fler företag och myndigheter byta till iOS, Android eller Windows smartphones.

I december, webbplatsen visade, att försvars letade att flytta till iOS från BlackBerry 2014.

BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln

“Quadrooter” brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner

BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter

BlackBerry “förbättrad” krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende