Framtids Text låter dig ‘skriver nu, skicka senare “

Jag måste erkänna att jag skriver om denna mobil applikation, som kallas Framtids Text, för mycket egennyttiga skäl. Vanligtvis är min hjärna minst en mil framför mig, så om jag inte skriver ner saker när jag tänker på dem, få de kvar på den sida av vägen.

Så överklagandet av Framtids Text – är enorma för mig – en applikation som låter dig schema textmeddelanden för leverans vid en annan tidpunkt.

Utgångspunkten bakom Framtids Text är enkel. Programvaran fungerar med en iPhone för att tillåta användare att schemalägga en text i förväg. Så säger du verkligen vill påminna säljledare att verkligen slå upp värmen nästa vecka. Nu kan du skriva en kort text med direktivet, och schemalägga det att komma fram till en lämplig tidpunkt. Ha en bra idé under helgen, men vill inte inkräkta på dina anställdas personliga tid? Framtids Text kan du schemalägga en anteckning som ska levereras när tidpunkten är mer relevant.

Om du har skrivit ett textmeddelande som inte längre är relevant när det är som ska skickas, det är inte ett problem. Programmet kommer att varna dig när ett meddelande är på väg att sändas, så att du kan ta bort det eller uppdatera den på lämpligt sätt.

Ansökan finns i två versioner. Framtids Text Lite låter dig programmera ett textmeddelande för leverans upp till 30 dagar i förväg.

Den fullständiga versionen, kostar $ 1,99, kan meddelanden som ska planeras för en oändlig tid framöver. Du får också en webbkonsol, där du kan hantera dina meddelanden med en läsargränssnitt.

Ett varningens ord, jag har precis börjat använda denna app själv, så det kan eller inte kan vara veck som måste utarbetas. Men jag tror att du kommer överens om att det är en bra idé, särskilt för tids utmanade småföretagare som behöver agera på stora idéer på stundens ingivelse, även om just nu är i framtiden.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell