Fem viktiga BYOD tillbehör

Sedan ta med din egen enhet (BYOD) är nu officiellt en sak, har du säkert märkt att kontoret arbetsyta är mer i samklang med traditionella stationära datorer snarare än BYOD. Det finns ett par artiklar, fem objekt vara mer exakt, att du bör skaffa för att göra din upplevelse med att föra din egen enhet bättre. Det är en ny trend som jag kallar: BYOA eller ta med egna tillbehör.

Minns för några dagar sedan när jag skrev:; framtid mobila datorer: en telefon, en mini tablett, och en super tablett ;? I denna artikel beskrev jag hur man ska göra BYOD i framtiden med dessa tre enheter. Dessa fem tillbehör hjälper dig att göra det bättre.

De fem viktiga tillbehör, i ingen speciell ordning är

Wireless Mouse

Jag faktiskt äger två trådlösa Möss / möss. En min Microsoft Wireless Mouse 6000, att jag ironiskt använda på min Mac mini och en Logitech M185 som jag använder på mitt arbete laptop. Microsoft musen stannar hemma men min Logitech man reser med mig överallt jag gå med en vanlig bärbar dator – antingen min personliga ett eller mitt arbete en.

Särskild rapport: Bring din egen enhet fenomen omforma det sätt det köps, hanteras levereras och säkrade. Vi tittar på vad det innebär, hur man hanterar det, och där det händer i framtiden.

Varför en trådlös mus? Jag ska säga att det är mycket bättre än att använda en styrplatta eller den lilla suddgummi grejen i mitten av tangentbordet. Visst, i en nypa, antingen kommer att göra, men en trådlös mus är där det händer. Det är praktiskt och det finns ingen tråd att komma i min väg. Jag har en liten fast mus, men för mig, det är knappt användbar nu att jag har upplevt trådlöst. För en, jag har en mycket större flexibilitet med min trådlösa mus, eftersom jag inte bundna av en tråd. Jag kan använda musen på nästan vilken yta som helst, inklusive mitt ben, om jag ont om utrymme. Och jag bara verkligen hatar kablar. Jag är inte säker på varför inga kablar sak inte dyka upp år sedan.

Jag hatar sladdar. Jag hatar dem eftersom oavsett hur noggrann du är, alltid de trassla upp och som verkligen irriterar mig. Jag har en teori om att de två kablar som bredvid varandra kommer att falla offer för “wire entropi”, slumpmässigt trasslat, och så småningom stiga upp och kväva mig i sömnen. Hittills har jag varit vaksam nog att förhindra det, men jag vet att de ljuger i avvaktande väntar på mig att glida upp och glömma. Skäm bort dem att köpa gå trådlöst med en trådlös mus, som är en viktig BYOD tillbehör.

En trådlös mus, ett Bluetooth-tangentbord fall, Bärbart motor En extern hårddisk, en separat Bluetooth-tangentbord

En Bluetooth-tangentbord / fall

Tabletter är cool men ofta sina virtuella på skärmen tangentbord är inte. För en, de tar upp en hel del skärm fastigheter och jag tycker inte om det. Ett externt tangentbord är mycket bättre. Det tar upp något utrymme på skärmen och det har återkoppling finger, vilket är mycket viktigt för en touch maskinskriverska som jag själv. Jag gör alldeles för många misstag med ett virtuellt tangentbord. Med en riktig tangentbord utrustad med riktiga tangenter, kan jag nästan ut typ alla jag känner.

Bluetooth-tangentbord så att jag gillar mest är iHome typ pro Bluetooth-tangentbord fall för min iPad. Det är inte helt en super tablett, i likhet med Microsoft Surface, men det gör det vrider iPad till en trevligare enhet. Tangentbordet fall kombinationen är en riktig hit. Fallet fälls upp kring iPad för skydd under transport, men lämnar portar tillgängliga för driftstopp eller använda plug-in och avgift.

En Bluetooth-tangentbord fall är bättre än ett externt tangentbord på grund av bärbarhet. Du måste ha ett fall för din iPad och du vill förmodligen ett tangentbord för långvarig användning, så varför inte kombinera de två för maximal effektivitet. Jag tror att det är en match made in Geek himlen. Lämna inte hem utan en.

Framtiden för mobila datorer: en telefon, en mini tablett, och en super tablett, är Apple försöker avskräcka BYOD, Mac mini som BYOD dator?

iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

En bärbar kraftkälla

Den här kanske låter lite konstigt men låt oss säga att du har arbetat en hel dag och då måste man fånga en multi-timmars flygning till viss konferens, så i stället för att bara sitta där du vill arbeta. Du slår på din iPad, när du har nått 10.000 fot naturligtvis, och det har bara 8 procent batteri kvar. Det är knappast tillräckligt för att få igenom en omgång Angry Birds-jag menar, genom att skapa ett dokument. Vad gör du?

Tja, om du hade en källa till portabel kraft, kan du koppla in din iPad och gå till jobbet. Jag har en Gomadic bärbar makt bar som kräver fyra AA-batterier. Jag antar att om du använder laddningsbara AA-batterier, skulle det vara mer effektivt, men hittills har jag bara använt vanliga sådana i gruvan.

Jag har också en Jackery Bar, den svarta, som innehåller sina egna uppladdningsbara batterier, metallhölje och inbyggd ficklampa för endast $ 10 mer än Gomadic en. Den svarta Jackery Bar ökar din gadget batteritid tills du kan få ett utlopp och ladda upp allt under sömnen eller snacka, beroende på vilket som kommer först.

Som vi ser fram emot att trudging 30-40 miles runt CES (vi gick 37,5 miles på CES 2012 i enlighet med Fitbit jag bar), har vi vänt ut påsen att resa teknik för att se vad vi kan lämna bakom och vad vi behöver lägga från senaste produkter vi har undersökts.

En bärbar kraftkälla är precis det du behöver för att ha runt om du har glömt att ladda din telefon eller annan enhet som är USB avgiftsbelagd. Det är ett viktigt BYOD tillbehör.

En extern hårddisk

Jag bryr mig inte vem du är eller vad du gör, om du arbetar med en datorenhet, måste du ha en extern hårddisk. De flesta externa enheter är USB och har kapacitet från 100GB till 1TB eller mer. Jag föreslår att köpa den största som du har råd att köpa. Om du upptäcker att en USB-enhet är antingen för dyra eller alltför besvärligt, köpa en stor kapacitet USB-minne eller flera om du hittar dem tillräckligt billiga. Du kan köpa USB-minnen nästan var som helst i dessa dagar och med en kapacitet att konkurrera faktiska hårddiskar.

Gör dig själv en tjänst och få en snabb. Extern lagring är nödvändig för alla som reser fram och tillbaka till ett kontor, färdas på flygplan, resor på tåg eller tunnelbana, eller någon som använder en enhet som inte har tillgång till ordinarie säkerhetskopior.

Dessa enheter ger dig extra lagringsutrymme du behöver för att göra säkerhetskopior av dina viktigaste filer, speciellt när du är offline. Visst, moln backup och lagring i molnet är bra, men bara om du är online för att använda dem. Dessutom finns det ingen anledning att du inte kan ha flera säkerhetskopior av dina filer, i fall något går fel med enheten eller molnleverantör.

Inte önskar att du hade haft en efter en katastrof inträffar. Gå och köpa en. Det är ett viktigt BYOD tillbehör.

Ett separat Bluetooth-tangentbord

Så, vad är det med den separata Bluetooth-tangentbord? Du berättade för mig att köpa en Bluetooth-tangentbord fall för min iPad. Ja det gjorde jag. Denna klaviatur tjänar ett annat syfte. Anta att du är på kontoret och du måste föra ett samtal via SMS. Vill du verkligen vill sitta där och tumme det? Du kan ansluta en Bluetooth-tangentbord till telefonen och skriv dina meddelanden mer exakt, snabbare och mer bekvämt. Tänk på det. En liten investering (så lite som $ 12) för att spara dina tummar och ditt förnuft är helt värt det.

Du kan också bära ditt Bluetooth-tangentbord med dig i en portfölj, ryggsäck eller stor plånbok. Jag använder Apple Bluetooth-tangentbord just nu med min Mac mini. Tangentbordet verkade små vid första men nu när jag är van vid det, skulle jag förmodligen känner sig obekväma med hjälp av ett tangentbord i full storlek nu. Det är samma storlek som en vanlig bärbar dator tangentbord och svarar mycket väl röra. På $ 69,99, det är inte det billigaste på planeten, men hey, det är Apple, du betalar en hel del för det eftersom du kan.

Extern Bluetooth-tangentbord är praktiskt för de konstiga samarbeten också. Har du någonsin varit i ett konferensrum med en enda bärbar dator och du visar ditt arbete på ett rum skärm, när någon annan behöver skriva något? Jag har. En andra tangentbord skulle ha varit svalt. Det trådlös mus skulle också komma till hands för den som sitter i närheten. Du kan både bo i era platser och båda arbetar på skärmen. Sann konferensrum lycka, säger jag. En annan väsentlig BYOD tillbehör.

Vad tycker du om mina fem “måste ha” tillbehör för BYODer i dig? Jag använder dem alla. Jag är inte säker på att jag kunde göra utan en av dem. Hur min lista jämföra med er? Prata tillbaka och låt mig veta.

 Berättelser

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik