Executive guide till tabletter i företaget (gratis ebook)

I, sin relativt korta historia har tabletten gått från en science fiction-knep för att en overhyped nyhet till en stöttepelare för mobil kommunikation och produktivitet. Inte alla är en tablett fan, naturligtvis – och inte varje situation eller uppgift väl betjänas av tabletten funktionalitet och formfaktor. Ändå tabletten uppgång i popularitet och antagande som ett verktyg för mobila affärsanvändare har varit fenomenal, delvis tack vare BYOD och alltmer sofistikerade design, kraft och flexibilitet.

Research analytiker Forrester sade att tabletter “har drabbat hyper tillväxt” och förutspår att 2017, försäljning över hela världen kommer att nå 381 miljoner enheter-med företag som svarar för 18 procent av inköpen. Definitivt en trend att räkna med.

Denna guide från webbplatsen och elaptopcomputer.com tittar på utvecklingen av tablett computing, hur de olika plattformarna och leverantörer mår och vad som väntar under de kommande åren. Man undersöker också några av de sätt tabletterna används i företaget, hur de kan förbättra produktiviteten, och där de kan falla kort.

Ebook är tillgänglig som en gratis PDF nedladdning för registrerade webb och elaptopcomputer.com medlemmar. Om du inte redan är medlem kan du klicka här för att registrera. Det tar bara ett ögonblick.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet