CES: JVC lunkar ut Gumy hörlurar, Xtreme Xplosives hörlurar

LAS VEGAS – JVC också fört längs ett antal ljudtillbehör till CES 2011 enligt avsiktligt felstavade Xtreme Xplosives och Gumy varumärken.

Från och med Gumy hörlurar, dessa levande headset är all design snarare än ljudkvalitet, men du får vad du betalar för. De Gumy HA-F150 hörlurar är utformade för att matcha Apple iPod nano 6G i åtta levande nyanser: vit, svart, blå, grön, orange (bild till höger), rosa, rött och violett.

Sporting 13,5 mm neodymdrivenheter och finns nu, kan du inte slå priset med följande: $ 9,95.

På den övre delen av kvaliteten och priset spektrum är en trio av headset finns i Xtreme Xplosives linje. Det finns något för alla här med tre olika utföranden: en innerörat hörlurar on-ear modell och en runt-örat hörlurar (bilden ovan). Den sista ståtar med den bästa ljudkvaliteten och (troligen) bästa komfort med en 50mm membran med en neodymiummagnet och en mjuk pannband pad för långvarig användning.

CES, Bränsleceller kommer av ålder på CES 2016, CXO, Business, tech ledarnas utmaning: Att hitta innovationer som betyder, CES, Ed Bott Weekly Wrap: CES 2016, Cortana på Cyanogen, mer Windows 10 integritet kerfuffle, Amazon, CES 2016: Amazon Echo Alexa spelar en huvudroll (och hon är inte ens där)

De in-ear och on-ear-modeller är inte så hemskt med 10mm och 40mm membran och neodymmagneter respektive.

Prissättning här är också budgetvänlig med JVC: s XX linje. HA-FX1X, HA-S4X och HA-M5X hörlurar kommer att finnas tillgänglig i mars för $ 29,95, $ 39,95 och $ 49,95 respektive.

Bränsleceller mognat på CES 2016

Business, tech ledarnas utmaning: Att hitta innovation som räknas

Ed Bott Weekly Wrap: CES 2016, Cortana på Cyanogen, mer Windows 10 integritet kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo Alexa spelar en huvudroll (och hon är inte ens där)