CES: Dell lanserar ny Streak, antyder 10-tums version för företag kommer snart

Dell presenterade idag en 7-tums version av sin Streak Tablet, en bra bit av hårdvara som använder 4G-tekniken – ja, T-Mobile version av 4G-tekniken. Enheten, som väntat, touts några av de-måsten att alla spelarna i tablett rymden touting dessa dagar: starka processorer, widgets och appar, spel kapacitet, bak- och framåtvända kameror för videochatt, samt som sociala nätverk apps och widgets. (Påstående)

Lika imponerande som en del av det kan vara, Dell erbjöd en snabb – mycket snabb – titt på en 10-tums tablet som är på gång och kommer att inriktas på företagskunder. Företaget var korrekt att konstatera att tabletter är fortfarande något som CIO: er väger, vilket är en av anledningarna till att Research in Motion fortsätter att spela upp företags beredskap när det lanserar sin Playbook tablett senare i år.

Ändå meddelanden från Dell idag visar att företaget har insett att konsumenterna har vuxit bortom “Dude, jag får en Dell” dagar och har särskilda behov för sin livsstil. Gen Ys, till exempel, är alla sociala och rörlighet medan spelare handlar om prestanda.

Företaget införde en HD, 3D 17-tums bärbar dator som bär sin XPS varumärke, som också touts högpresterande ljud. Och det förbättrade sitt skrivbord linje, som erbjuder Intels senaste Core i5 och i7-processorer.

Intel, Intel snäpper upp Movidius att skapa framtida datorseende, VR tech, processorer, Intel lanserar 7: e generationen processorer för att driva 4K UHD till massorna, lagring, Intel levererar nya 3D NAND SSD för persondatorer, datacenter, sakernas Internet, Enterprise Software ;? Bland företag tech jättar tar pragmatisk innovation under

För spelare, bolagets Alienware varumärke presenterade sin första 3D-kapabel dator med en HD-skärm. Det har nya, andra generations Intel quad-core processorer med Intels Turbo Boost 2.0 och HyperThreading-teknik för ökad prestanda som spelare vill ha.

Företaget presenterade också en annan produkt – en mötesplats smartphone som kör Android OS. Den har en snygg formfaktor som gör det attraktivt och värt att stanna för att titta på två gånger. Men under presentationen, företaget lämnade ut en viktig detalj – transportören partner. Frågade om det under en Q & A, sade företaget att Venue säljs olåst utan en bärare partner.

Det är en tuff väg att gå ner – något som Google lärt sig den hårda vägen med Nexus One telefon som man ville sälja på egen hand förra året. Utan bärare subventioner, dessa olåsta telefoner har vanligtvis högre prislappar att konsumenterna inte gillar. Detaljer om prissättning för Streak tabletten och Venue inte finns idag, vilket är olyckligt eftersom det kan ändra hur konsumenterna tycker om dessa produkter – oavsett hur cool de kan se.

Intel snäpper upp Movidius att skapa framtida datorseende, VR tech

Intel lanserar 7: e generationen processorer för att driva 4K UHD till massorna

Intel levererar nya 3D NAND SSD för persondatorer, datacenter, Sakernas Internet

? Bland företag tech jättar tar pragmatisk innovation under