Box CISO på Apples fall: Broken säkerhet “kommer så småningom att användas mot oss”

Apple kan gå tå till tå med FBI i den pågående kryptering strid, men iPhone maker har nu en uppsjö av teknikföretag kastar sitt formella stöd i ringen.

juridisk kraftmätning

Säkerhet, Chrome att starta märkning HTTP-anslutningar som osäkra, säkerhet, The Hyperledger Project växer som gangbusters, säkerhet, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, säkerhet, Kostnaden för Ransomware attacker: $ 1 miljard år

Cloud lagring företaget Box sade torsdag den planerar att lämna en amicus korthet tillsammans Google, Facebook, Yahoo och Microsoft.

FBI får omvälvande vinna i kampen mellan högteknologiföretag och brottsbekämpning över enhetsåtkomst, sätta prejudikat som aldrig kan göras ogjort.

Telekommunikation jätten AT & T och Internetleverantör Mozilla anslöt sig också till växande lista av Apples supportrar torsdag, liksom Twitter, Nest Labs, Evernote och snapchat.

Företagen står bakom Apples påstående att lagen om alla writsna inte tvinga Apple att följa FBI: s begäran om att låsa upp en iPhone som används av en av de tävlande i San Bernardino attack. Den gemensamma länken mellan alla supportrar är det potentiella hotet som en bakdörr skulle innebära att digital säkerhet.

Boxens Chief Information säkerhetstjänsteman Joel de la Garza skrev en passionerad blogginlägg tidigare i veckan förklarar sitt val att stödja Apple och de farliga konsekvenser som kan uppstå om iPhone tillverkaren skulle följa FBI: s begäran.

FBI begäran av Apple att skapa en bakdörr till iPhone för brottsbekämpning är precis den typ av funktion som slutligen kommer att användas mot oss “, skrev han.” Med tanke på hur viktig teknik är idag i våra liv och ekonomi, en effektiv säkerhetsstrategi , skapad endast kortsiktiga i åtanke, är en skuld som vi helt enkelt inte har råd med.

I hjärtat av de la Garza argument är en fråga om risk kontra belöning. Ur CISO synvinkel, skalar bort lager av säkerhetsåtgärder för att skapa en bakdörr till kryptering skulle ge även de mest grundläggande programfel potential att utlösa förödelse på datorsystem.

“Denna verklighet saknas från vår nuvarande debatten om FBI: s för att Apple i tragedi San Bernardino,” skrev de la Garza.

I detta bredare sammanhang, svaret på detta problem är mer säkerhet, inte mindre. Alla bakdörr – oavsett hur välmenande – är lika stor chans att hjälpa dem som vill begå brott, eller ännu värre, begår våld, än det skulle dem som bedriver rättvisa.

Krom att börja märkning HTTP-anslutningar som osäkra

Den Hyperledger Project växer som gangbusters

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Kostnaden för Ransomware attacker: $ 1 miljard år