Bästa Google: Vi behöver en kvalitet omvänd telefonnummer lookup för Google Voice

Välkommen till 2014 års upplaga av den ultimata Google Voice Handledning, framlagt av webbplatsens DIY-IT blogg. I den här artikeln, och tretton som följer det, får du lära dig nästan allt du behöver veta för att få ut mesta möjliga av tjänsten Google Voice. Denna guide innehåller en komplett end-to-end uppdatering av vår 2011 Google Voice guide, chock full av nya idéer, helt nya artiklar och fantastiska tips.

Du får lära dig att portera ditt fasta till Google Voice, hur man ställer upp telefoner, hur man kan integrera Google Voice i din iPhone och Android erfarenhet, hur man ställer in en multi-line kontor, hur man får ut det mesta av att använda Google Voice och SMS, och även hur man använder Google Voice effektivt och säkert i bilen, och mycket mer.

Så brygga upp en kopp kaffe eller din favorit te, ta ett par mellanmål, och förbereda sig för att ta reda på hur vanligt “ol telefonsamtal är på väg att omvandlas till något praktiskt taget omöjlig att skilja från magi.

I den här artikeln förutsätter att du redan har en fungerande Google Voice-konto och det är kopplat till telefonen. Om du inte gör det, läs tidigare artiklar i denna serie. Vi är också medvetna om de, rykten om att Google kan end-of-life Google Voice eller migrera sin funktionalitet mer fullständigt i Hangouts, och om det händer, kommer vi uppdaterar denna serie med alla dina bästa alternativen.

Mastering Google Voice

Google Voice: The Ultimate handledningen, Google Voice: Bara för att du kan port ditt nummer, bör du; Google Voice: En steg-för-steg primer på dikning din fasta telefon samtidigt som ditt nummer, Google Voice: Den ultimata iPhone how-to, Google Voice: den ultimata Android how-to, Google Voice SMS guide, Google Voice i bilen, Google Voice: Beyond Gmail. Få röstbrevlåda och texter med valfri e-postklient du vill, Google Voice: Vad händer om Google avbryter Google Voice?

Det är lite roligt att det finns en långvarig kamp, ​​mellan Google och ett företag som heter Oracle, eftersom – i gamla tider – om du ville ha ett svar på alla frågor, du skulle gå till Oracle på Delphi. Numera, om du vill ha ett svar på alla frågor, du vanligtvis går till Google.

Medan prästinnor på Delphi skulle kunna ana din framtid från deras läkemedelsinducerad stupor, skulle de aldrig ha kunnat ta reda på vem den frak ringde dig på telefon.

Tyvärr, varken kan Google, och det driver mig nötter.

Vi får en hel del telefonsamtal här i Camp David. Många av dem är legitima samtal, en hel ton av dem är Robo-uppringare och spam, och en del är viktiga affärssamtal från nummer vi har aldrig tidigare stött på.

Google Voice kan vi tilldela ett namn till ett nummer, så om ett samtal kommer in från 202-456-1414, vi vet att det är från NSA växel eftersom vi redan har lagt det numret till kontaktlistan Google Voice (ja, vi har faktiskt fått samtal från NSA, tillsammans med CIA, FBI, och ett brett utbud av “jag har en konstig liv” ringer). Men när ett samtal kommer in från ett antal som vi inte redan har lagt till, vet vi inte vem det är.

Vad värre är, får vi en hel del samtal utan meddelanden. Visst, några av dem kan vara vev samtal. Några av dem kan vara spam samtal. Men några av dem är människor som vi kanske faktiskt vill prata med, men antingen inte lämna ett meddelande, eller var förvirrad om vilket nummer de hade ringt.

Google Voice: Hur man konsolidera dina virtuella telefonnummer, Google Voice: Konfigurera en komplex hemmakontor, Google Voice: En ynkliga guide till billiga VoIP, ta en Google Voice kontor till det yttersta med Ooma, Google Voice och Skype: nytänkande fasta telefonen lösning; Kära Google: vi behöver en kvalitet omvänd telefonnummer lookup för Google Voice

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Vi får här en hel del från vänner som på något sätt ringa min arbetsnummer (på grundval av numret på sin nummerpresentatör, men inte antalet kvar i meddelandet jag lämnade för dem). De återvänder sedan samtalet får ett meddelande som låter som ett kontor, och hänga upp. Vi får också dessa typer av missade samtal från företag som vi vill tala med, och även de, ibland inte lämna ett meddelande.

En del av detta är Google Voice fel, eftersom det tar ungefär åtta ringar innan Google Voice plockar upp. Men oavsett vad vi vill fortfarande veta vem som ringer.

Om du skriver ett telefonnummer i Google, du sällan få något användbart. För det mesta får du listor över siffror och länkar till mycket dunkla-sken telefonnummer reverse lookup tjänster. Dessa omvända lookup tjänster lovar att berätta vem som är i slutet av numret – mot en avgift.

Tyvärr inte en av dessa tjänster verkar komma från en stor, igenkännbar företag. De alla slags verkar drivas av en kille som heter Yegor av Vitryssland, och jag är rädd att om jag ger honom mitt kreditkortsnummer, kommer han inte bara slumpmässigt välja några namn från en textfil, kommer han också att försöka sälja mig hans familj get – och sedan sälja mitt kreditkortsnummer för ett öre på någon IRC-kanal.

Detta (omvänd nummer lookup, inte get försäljning) skulle ett idealiskt tjänst för Google

Först, telefonnummer omvänd uppslag i dagens värld är en uppgift för en nyhetsläsare. Telefonnummer tilldelas av en mängd olika bärare och isolering som nummer tilldelades som från vad bärare, är just den typ av sak Googles databaser ska vara bra på.

Det är också en hel del bringande möjligheter för Googles många jurister, särskilt eftersom de har bärare relationer med de flesta cellulära bärare genom Android.

Google redan använder information den samlar om dig att ställa dina resultat. Det ställer dem via Google Plus kretsar, och det även låtar dem bäst gissa geolokalisering eller geo-IP uppslag. Till exempel, så fort jag skriver i “Home Depot” i Googles sökruta, jag omedelbart visas en karta med den närmaste Home Depot butik markerat perfekt.

För omvänd telefonnummer lookup att fungera tillförlitligt och formgivningen, har Google att göra en mycket mer rengöring än de normalt gör på sökresultat (eller ens shoppingresultat). Google ska inte bara presentera en stapel av slumpmässiga listor, men verkligen lägga något värde, kanske presentera de tre sannolika källor till samtalet.

Detta skulle också vara en idealisk motivering för att registrera dig för Google Plus.

Facebook vet en enorm mängd om de flesta av oss, men Google kan integrera sin sociala graf rakt in Google Voice.

Med Google Plus, Google kan skanna dina kretsar – cirklar kopplade till kretsar genom den sociala grafen, för att se om telefonnumret tillhör någon i dessa kretsar (eller förekommer på alla data indexeras av Google som hänför sig till personer i dessa kretsar). Google skulle ha en mycket bättre chans att använda cirkel utökad sökning för att identifiera telefonnummer.

Ännu bättre, men skulle vara om Google förutsatt att detta som en funktion i Google Voice. Snarare än att lista ett antal utan ett kontaktnamn, när ett samtal kommer in, kan det räkna upp numret och sedan lista tre “möjliga” uppringarens namn, mitt i meddelandet eller webbgränssnittet.

När allt kommer omkring, eftersom Google är orakel av all information, verkar det märkligt att det inte kan berätta vem som äger ett visst telefonnummer.

Innan jag går, jag lämnar dig med en sista tanke och en fråga. Om Google inte kan göra omvänd nummer lookup, då detta kan vara ett jobb för Wolfram-Alpha (en av mina absoluta favoritverktyg på Internet).

Om du för närvarande använder en tillförlitlig omvänd lookup tjänster (även om det har något som en årlig avgift), posta en kommentar nedan (om inte, naturligtvis, du är Yegor i Vitryssland) och låt oss alla vet.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Förbannelse caller-ID

Google är inte till hjälp i detta avseende

Google Voice för småföretag

En idealisk Google-tjänst från Google

Ge oss en anledning att vilja använda Google Plus