AT & T meddelar $ 99 sakernas Starter Kit

AT & T har meddelat lanseringen av sin Internet of Things (IoT) Starter Kit för utvecklare, säger att det gör det möjligt för företag att använda sig av IoT-tillämpningar mer effektivt genom att ge dem med anslutning, LTE maskinvara, applikationstjänster och molnlagring omedelbart.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Satsen meddelade AT & T Senior Vice President för sakernas Organization Chris Penrose under ett föredrag om sakernas vid konferensen i Cisco Live Las Vegas.

“Vi rullar ut i dag den nya AT & T startpaket, och vad detta har i det är allt du behöver för att gå från kant till molnet”, säger Penrose.

Sakernas Internet, Qualcomm, AT & T för att testa hur drönare kan använda 4G LTE-nät, Sakernas Internet,? Australiska regeringen att utnyttja brittisk standard för smart-stadsplanering, Internet of Things, IoT LoRaWAN nätverk går live i Sydney, Cloud, Ansluten, cloud eran behöver bättre nätverk

Vi har i det här paketet en katt-en LTE-modem, det har en AT & T globala SIM inuti lådan, med service som kan användas över hela världen, vi har alla nödvändiga API för att du ska kunna ansluta upp , vi har ombord moln lagring för att komma igång, liksom du kan skicka dina data till andra olika system där ute som Azure molnet, IBM, och andra, vi har även ombord våra Flow Designer verktyg, som låter dig skapa applikationer och tjänster, och vi har Jasper AT & T ledningscentral ombord för att kunna göra serviceleveransen – och det hela kommer packat upp på ett fantastiskt pris: Endast $ 99.

Vi har gjort en hel del skur i branschen och sett vad som krävs för att sätta ihop alla dessa enskilda lösa delar, och det är väl över denna [pris].

I satsen ingår även tillgång till Cisco anslutning plattform märkt AT & T Control Center, en expanderbar utvecklingskort som fungerar med plug-in sensorer, en nätverksanslutning och dataöverföring övervakning API, REST API, förmågan att testa API utan att behöva skriva eller distribuera någon kod, en mikro bärarkort med en Arduino-kompatibel kortplats, Avnet Cellular Anslutningar Shield baserat på WNC MQ14 modul, 300MB av data, 300 SMS, och är verksamt i sex månader utan roaming tillgänglig utanför USA och Mexiko AT & T nät.

Inneslutningar betyder företagen kommer inte att köpa egen utrustning från flera leverantörer eller spendera tid att integrera erbjudanden från flera leverantörer.

AT & T sade att det fungerade med Cisco och Avnet att utveckla sakernas Starter Kit, integrera lösningar från båda.

Sakernas Internet handlar inte om “saker”, det handlar om tjänsten “, säger Martyn Etherington, chef för sakernas Internet Cloud Marketing på Cisco.

“IoT utvecklare spelar en avgörande roll i utvecklingen av applikationer som levererar nya, värdefulla tjänster genom anslutna enheter. Med denna allt-i-ett Starter Kit, vi hjälper till att accelerera sakernas framgång för utvecklare som vill bygga eller aktivera anslutna tjänsteföretag . ”

Sakernas internet Starter Kit kan förbeställas från tisdag, och fartyg den 15 augusti.

Upplysningar: Corinne Reichert reste till Cisco Live i Las Vegas som en gäst av Cisco.

Qualcomm, AT & T för att testa hur drönare kan använda 4G LTE-nät

? Australiska regeringen att utnyttja brittisk standard för smart-stadsplanering

IoT LoRaWAN nätverk går live i Sydney

Ansluten behöver moln era bättre nätverk