Apple Watch tricks du förmodligen inte vet

Apple Watch kan göra en hel del användbara saker direkt ur lådan. De flesta är allmänt känt, men det finns några knep kan göra att de flesta ägare inte är medvetna om.

Använd “Hey Siri” på klockan

Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik, rörlighet, i ny rörelse, kommer Apple inte avslöja öppning weekend iPhone 7 försäljning, rörlighet, Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: en bättre Wi-Fi-samtal erfarenhet

Vi köpte ett hus i Kentucky som enbart till smarta hem recensioner. Kom tour webbplatsen Smart Home.

Om du använder “Hey Siri” på iPhone kan du ha önskat att du kunde göra samma handsfree användning av Siri på Apple Watch. Oroa dig inte, visar det sig att du kan göra det. Det är inte annonseras men det verkar Apple Watch alltid lyssna på dig när urtavlan displayen är aktiv.

Om du vill använda Hey Siri, höja handleden och när skärmen slås på bara ange “Hey Siri” följt av ditt kommando eller fråga för Siri. Det är snabbare och fungerar precis som länge pressning kronjuvelen av klockan för att få Siri uppmärksamhet.

Om du är som jag har du förmodligen svarade ett telefonsamtal på Apple Watch bara önskar att du hade svarat på samtalet på iPhone. Oroa dig inte, kan du enkelt skicka samtalet till telefonen.

Efter att ha mottagit samtalet på Apple Watch, dra för att skicka den till iPhone.

Om du brukar strömma musik från din iPhone, kan man ibland önskar att du kunde lämna det bakom. Vissa människor hitta telefonen kommer i vägen medan du arbetar i gymmet till exempel, men som streaming en särskild spellista för sessionen. Aldrig rädd, du kan strömma sådan spellista till trådlösa hörlurar direkt från Apple Watch.

Först måste du koppla ihop din trådlösa hörlurar till klockan i Inställningar / Bluetooth. När hörlurarna arbetar med Apple Watch du är redo att få din spellista på klockan. Du kan kopiera en enda spellista till klockan som låter dig lyssna utan en iPhone inblandade.

Skapa din träning spellista på iPhone och sedan kopiera den till klockan. För att göra detta, med klockan på laddaren gå till Apple Watch app på iPhone. Under fliken Min Watch gå till musik. Enligt Synkroniserad spellista väljer du den du vill och det kommer att kopiera över. Se till att spellistan Limit storlek är tillräckligt stor för att passa din musik på klockan.

Det är det, du är nu redo att lämna iPhone bakom och få ditt groove om hur du använder Apple Watch.

Fler tricks för Apple Watch

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

I nya drag, kommer Apple inte avslöja öppna helgen iPhone 7 försäljning

Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: En bättre Wi-Fi-samtal erfarenhet

Överför samtal från klockan till iPhone

Strömma musik från din klocka