Amazon slutligen släcker brand: Inventering av sin misslyckade telefon är uttömd

Det var ganska lite av spänning runt Amazon Fire Phone, se min fullständig översyn, före offentliggörandet förra sommaren. Men det spänning avtog snabbt under presentationen i Seattle när Amazon misslyckades med att skilja när det gäller prissättning eller unika data planen erbjudanden samtidigt släppa en telefon på bara en bärare.

Förväntningarna var att Amazon skulle erbjuda en billig telefon riktad mot Amazon Prime shoppingupplevelse. Fire telefon optimerades för shopping med sin Firefly tjänsten, men det visar sig att det är en bättre passform för tabletten utrymme.

Sedan förra årets flopp, har Amazon skurit priset på Fire telefon så att bara ett par veckor sedan var det ner till $ 130 för en 32GB olåst modell som inkluderade ett års gratis Amazon Prime-tjänst, en $ 99 värde. Geekwire fått bekräftat att Amazon har sålt slut på sina lager av Fire telefoner så att vi inte skulle se fler priskampanjer.

Vid tidpunkten för tillkännagivandet, Amazon vd Jeff Bezos indikerade denna modell var bara den första i en rad av framtida mobiltelefoner. Med tanke på att Amazon har skjutit många av de anställda från gruppen arbetar på elden telefon, är det inte troligt att vi kommer att se Amazon försök att bygga en annan smartphone.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus