Adobe plockar ny ANZ huvudet

Chris Skelton leder Adobe Australien och Nya Zeeland nya vd, följande; Paul Robsons marknadsföring, till VD för Adobe Asia Pacific.

Skelton har lett Adobes Digital Media affärer över Australien och Nya Zeeland, Sydostasien, och Sydkorea sedan 2012 där företaget sade att han arbetade för att bygga nya marknader och vertikaler i den digitala affärsområde Media.

Skelton, som kommer att rapportera till Robson, uttryckte sin upphetsning om den nya positionen säger: “Adobe Creative Cloud och marknadsföring Cloud företag är nu världsledande och jag ser fram emot att arbeta med våra partners och kunder när de går ombord på sina egna resor i digital omvandling med Adobe,. “Adobe har gjort stora investeringar i Australien och Nya Zeeland under de senaste tre åren. Vi har fördubblat vår personalstyrka under den tiden har vi etablerat ett Centre of Excellence i Sydney för att öka försäljningen företag i Asien, och vi är också en pilotregion för att testa ny innovation för företaget globalt. Jag ser fram emot att arbeta med teamet för att fortsätta att driva fart över denna viktiga region.

Innan han började på Adobe, Skelton var regionchef i Australien och Nya Zeeland för Insight, och har också mer än 20 års erfarenhet av att arbeta i ledande positioner för globala organisationer, däribland SAP och Cisco Systems.

Adobe såg, första kvartalets resultat och intäkter, hamnar på den övre delen av bolagets förväntningar. Den drevs av ytterligare 405.000 Creative Cloud abonnemang från ett år sedan, och en årlig återkommande intäkter närmar US $ 1 miljard för sin kreativa verksamhet.

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt

Den smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb

SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt, stora datamängder, de smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb, Robotics, bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer

Att bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer